Σχετικά με εμάς

Το άρωμα είναι η ζωή μας και ένα πολύτιμο οικογενειακό κληροδότημα του ιδρυτή Δοξάκη Ζώνιου στην επόμενη γενιά. Το ταξίδι στο μαγικό κόσμο των αρωμάτων ξεκινά το 1977.

Σήμερα η κόρη του, χημικός-αρωματοποιός Νίκη Ζώνιου, συνεχίζει να εξελίσσει το αρχικό όραμα φέρνοντας την έννοια της εμπειρίας στη διαδικασία δημιουργίας αρώματος. Στόχος της Νίκης Ζώνιου είναι να γίνει ο καθένας δημιουργός και να μπορεί να συνθέτει το δικό του άρωμα αποτυπώνοντας αναμνήσεις, επιθυμίες, ιδιαίτερες στιγμές. Με θεμέλιο, αξίες όπως: Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, σύγχρονες υποδομές στην παραγωγή και τεχνογνωσία εξειδικευμένων ανθρώπων, η εταιρεία διαθέτει καθημερινά προϊόντα υψηλής ποιότητας που ομορφαίνουν τη ζωή.

Για αυτό στα φυσικά καταστήματα Zoniou, υποδεχόμαστε καθημερινά τους πελάτες μας που επιθυμούν να αισθανθούν δημιουργοί.
Που επιθυμούν να μοιραστούν το πάθος μας για τα αρώματα.
Ζείστε και σεις το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του αρώματος. Διαλέξτε ή δημιουργήστε το δικό σας άρωμα και φορέστε το με όλους τους τρόπους. 
Σε αφρόλουτρο, body mist, hair mist. 
Στη zoniou θα βρείτε προϊόντα για να αρωματίσετε το χώρο σας και αρωματικά και αιθέρια έλαια που συμβάλλουν στην ευεξία και στην ομορφιά σας.
 
Το μαγικό ταξίδι στο χώρο των αρωμάτων, ξεκινά από εδώ!

Νίκη Ζώνιου