Spring Home Scents

Ο καιρός αλλάζει, “φοράει” τα ανοιξιάτικά του και έχουμε όλοι μας ανάγκη για ανανέωση. Μικρές προσθήκες στον χώρο σου θα φέρουν πραγματικά την άνοιξη και θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Μια τέτοια προσθήκη είναι τα Αρωματικά Χώρου που θα δημιουργήσουν μία υπέροχη ατμόσφαιρα στο σπίτι σου! Ποιες αρωματικές συνθέσεις ταιριάζουν άψογα σε αυτή την εποχή και θα σε ξεσηκώσουν;

Δροσερά και φρουτένια αρώματα 

Τα φρουτένια αρώματα είναι ιδανικά για να μας προετοιμάσουν για το καλοκαίρι, δημιουργώντας μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα. Όπως είναι το Fig Diffuser, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα booster της διάθεσης σου. Με άρωμα από σύκο, γνωστό για τη φρεσκάδα και ανανέωση που προκαλεί! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που έχω να σου προτείνω. Ένα άρωμα σαν το Earl Grey Diffuser σίγουρα θα το αγαπήσεις, αποτελείται από νότες γιασεμιού, κάρδαμου και κανέλας. Πρόκειται για ένα μεθυστικό άρωμα. αφού μία από τις νότες που περιέχει είναι το γιασεμί. Γνωστό στην Ινδία ως «Η Βασίλισσα της Νύχτας» λόγω του μεθυστικού αρώματος.  Επίσης, ένας αρωματικός συνδυασμός που θα απογειώσει όλες σου τις αισθήσεις με το άρωμα του είναι το Citrus Diffuser. Ένα εσπεριδοειδές άρωμα με νότες από άνθη πορτοκαλιάς και μανταρίνι, κατάλληλο για υποδεχτείς τους καλοκαιρινούς μήνες! Αν όμως λατρεύεις τις αρωματικές συνθέσεις με κόκκινα φρούτα, φρούτα του πάθους, μόσχο και βέτιβερ το Purple Cloud Diffuser είναι για σένα! Η εξωτική του αίσθηση θα σου κλέψει την καρδιά με την πρώτη κιόλας χρήση.

“Θα ‘ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη” 

Είναι και κάποια αρώματα που δε μπορείς να αντισταθείς, τόσο εθιστικά που σου προκαλούν τα πιο θετικά vibes. Ένα τέτοιο άρωμα για τον χώρο σου είναι το Secret Garden Diffuser με λευκά άνθη και πούδρα θα χαρίσει μία υπέροχη ατμόσφαιρα! Το άρωμα του προσφέρει μια λουλουδάτη ανάλαφρη διάθεση που δεν γίνεται να μην σε ταξιδέψει. Αν σε βάλω να σκεφτείς πώς μπορεί να μυρίζει η ευτυχία, τι θα απαντούσες; Εμένα σίγουρα θα μου ερχόταν το άρωμα της βανίλιας. Μάλιστα είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο, έρευνες έχουν δείξει ότι το άρωμα της βανίλιας καταπολεμά συμπτώματα κατάθλιψης και ανεβάζει τη διάθεση. Έτσι και το Vanilla Diffuser με διαχρονική και πολυαγαπημένη γλυκιά μυρωδιά βανίλιας Μαδαγασκάρης  υπόσχεται μόνο χαμόγελα! 

Καλοκαιρινή ανεμελιά 

Κάποιες φορές έχουμε ανάγκη μια πιο ανέμελη διάθεση που θα θυμίζει τις διακοπές μας και θα συνδεθούμε με αναμνήσεις από το παρελθόν. Το Green Tea Diffuser με τις χαλαρωτικές του νότες θα μας ταξιδέψει σε καλοκαιρινές στιγμές. Πρόκειται για έναν συνδυασμό από νότες τσάι μάτσα, σύκου και κέδρου. Επιπλέον, άλλο ένα άρωμα με χαλαρωτικές νότες σαν τα δροσερά καλοκαιρινά απογεύματα είναι το White Tea Diffuser. Περιέχει λευκό τσάι και θα σε ταξιδέψει σε μέρη που σε χαλαρώνουν. Οι παραπάνω συνθέσεις με τσάι αρμόζουν άψογα στην ανάλαφρη διάθεση του καλοκαιριού. Άλλωστε το καλοκαίρι είναι έρωτας και μυρίζει αξέχαστα! Θα προσθέσω και μια διαφορετική επιλογή που θα γοητευθείς εξίσου από τη φρεσκάδα και την γλυκιά αίσθηση ανανέωσης. Αυτή η επιλογή είναι το Rice Powder Diffuser. Ένα ανάλαφρο άρωμα πούδρας που προσδίδει μια γλυκιά καθαριότητα, μεταφέροντας σε καλοκαιρινά  πρωινά λίγο πριν ετοιμαστείς για μπάνιο στην θάλασσα.  

Zoniou Suggests 

Αν θες λοιπόν η διάθεση σου να αλλάξει προς το καλύτερο προτίμησε αρώματα με βανίλια, σανταλόξυλο και γιασεμί. Σου υπόσχονται ότι θα καταπολεμήσουν την πνευματική κόπωση και θα επιδράσουν με θετικά συναισθήματα στην καθημερινότητά σου! Αφού επιλέξεις το κατάλληλο άρωμα χώρου για εσένα η σωστή τοποθέτηση του θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του. Καλό είναι να αποφύγεις να το βάλεις κάτω από κλιματιστικό γιατί έτσι θα εξατμιστεί γρηγορότερα. 

Να θυμάσαι ότι η διάθεση σου επηρεάζεται ανάλογα από τα αρώματα που επιλέγεις. Η δύναμη των αρωμάτων μπορεί να ελαττώσει το άγχος, να βελτιώσει τον ύπνο, να ενισχύσει τη σωματική και γνωστική απόδοση και φυσικά την αυτοπεποίθηση. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της «συνειρμικής μάθησης». Η συνειρμική μάθηση συνδέεται με τις μνήμες που έχει περάσει ο καθένας μας. Δημιούργησε το ιδανικό περιβάλλον για τις στιγμές με τους αγαπημένους σου, ανακαλύπτοντας όλα τα Home Scents της συλλογής μας!