Glitter Products for Summer

Καλοκαίρι χωρίς λάμψη γίνεται; Αυτή την εποχή, αντικαθιστούμε τα προϊόντα περιποίησης με προϊόντα που έχουν glitter, επιδιώκοντας ένα ενυδατωμένο αλλά και λαμπερό αποτέλεσμα. Ξεχώρισε φέτος το καλοκαίρι από λάμψη, ενυδάτωση και το άρωμα σου! Δοκιμάζοντας τα παρακάτω προϊόντα μπορείς να απολαύσεις την απόλυτη εμπειρία perfume layering, αφού προσθέτεις το άρωμα της επιλογής σου σε όλα.

Γνώρισε τα Glitter προϊόντα για κάθε ανάγκη 

Στη Zoniou αγαπάμε τα glitter λιγάκι παραπάνω. Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει επιλογές προϊόντων που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη! Εκτός όμως από τις παρακάτω προτάσεις που μπορείς να βρεις, σύντομα έρχεται και μια νέα glitter προσθήκη στη συλλογή μας. Μείνε συντονισμένη!

 

  • Body Gel Glitter Shine: Iδανικό για χρήση μετά από την έκθεση στον ήλιο για ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού που τα συνδυάζει όλα. Πρώτα απ' όλα φρεσκάδα, αξεπέραστη διακριτική ασημί λάμψη, κατάλληλη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Περιέχει ενυδατικά συστατικά όπως εκχύλισμα αγγουριού, αλόη και βιταμίνη Ε που αναζωογονούν την επιδερμίδα τη στιγμή ακριβώς που το χρειάζεται!     
  • Dry Oil Glitter Shine: Είτε θέλεις να τονίσεις τη μαυρισμένη όψη της επιδερμίδας σου, είτε να δώσεις τη bronze λάμψη που επιθυμείς, θα το λατρέψεις και στις δύο περιπτώσεις. Πρόκειται για την τελική πινελιά που θα απογειώσει την εμφάνιση σου. Θρέφει και φωτίζει το δέρμα, δίνοντας ένα τόσο φυσικό και λείο αποτέλεσμα. Και το καλύτερο, δεν αφήνει λιπαρότητα, απορροφάται άμεσα. 
  • Body Mist Gold Shine: Το καλοκαίρι μια έξτρα ελαφριά ενυδάτωση πριν από κάθε έξοδο είναι απαραίτητη. Το Body Mist με χρυσή και γοητευτική λάμψη αλλά και ελαφριά σύνθεση με ενυδατικά συστατικά, θα είναι must-have επιλογή σε κάθε βραδινή σου έξοδο. Αφού θα έχεις εντυπωσιακή, φωτεινή επιδερμίδα που δε θα περνά απαρατήρητη, αναδεικνύοντας το φυσικό της χρώμα!
  • Body Mist Silver Shine: Αν προτιμάς ένα πιο διακριτικό glitter προϊόν που μπορείς να το φοράς και στις πρωινές σου εμφανίσεις μόλις το βρήκες! Διαθέτει ασημί εντυπωσιακή λάμψη, ελαφριά σύνθεση με βασικό συστατικό τη γλυκερίνη. Δοκίμασε το και να είσαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις! 

Όλα τα προϊόντα περιποίησης με glitter που σου προτείνουμε, μπορούν να αντικαταστήσουν το καλοκαίρι τις ενυδατικές κρέμες. Ώστε να έχεις με ένα μόνο προϊόν λάμψη, ενυδάτωση και το άρωμα σου. Η επιδερμίδα που ακτινοβολεί από ενυδάτωση και περιέχει το άρωμα που σε χαρακτηρίζει σε προετοιμάζει για την απόλυτη καλοκαιρινή και ανέμελη διάθεση. Εκτός από τα παραπάνω οφέλη που προσφέρει το κάθε προϊόν στην επιδερμίδα σου, τα προϊόντα με glitter επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία σου! Αναδεικνύουν κάθε καλοκαιρινό outfit είτε είσαι μαυρισμένη είτε όχι, λόγω της λαμπερής και υγιής όψης που προσφέρουν. Έτσι θα νιώθεις ότι έχεις την επιθυμητή όψη και είσαι πανέτοιμη να ζήσεις κάθε στιγμή του καλοκαιριού!

Perfume layering με προϊόντα Glitter;

Το μυστικό για ένα έντονο αρωματικό αποτέλεσμα με διάρκεια τους καλοκαιρινούς ζεστούς μήνες είναι το perfume layering. Πώς μπορείς να το πετύχεις; Προσθέτεις στο αφρόλουτρο το άρωμα σου, συνεχίζεις με ενυδατικό προϊόν με glitter με το άρωμα σου και η τελική πινελιά αρωματίζεσαι με το άρωμα σου! Με τη χρήση προϊόντων σώματος από την ίδια σειρά, η διάρκεια του αρώματος σου μένει χαρακτηριστική στο πέρασμα σου.  Να είσαι σίγουρη ότι το αιώνιο πρόβλημα τις λιπαρότητας και το άρωμα χωρίς διάρκεια το καλοκαίρι θα λυθεί με τις παραπάνω συνδυαστικές προτάσεις προϊόντων! Πρόκειται για επιλογές που καλύπτουν όλα τα κριτήρια και δημιουργούν ένα πέπλο απαλότητας στην επιδερμίδα που θα επιλέγεις ξανά και ξανά!  

Zoniou Suggests 

Να θυμάσαι όταν εφαρμόζεις το άρωμα σου σε ενυδατωμένη επιδερμίδα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Μόλις βγεις από το μπάνιο και σκουπιστείς ταμποναριστά, σε νωπή επιδερμίδα εφάρμοσε το προϊόν glitter που σου ταιριάζει! Και είσαι πανέτοιμη να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Τέλος, σαν final touch πρόσθεσε λίγη λάμψη στο λαιμό και στην πλάτη σου αν φοράς ρούχα με άνοιγμα στο πίσω μέρος.