Travel Essentials Bodycare Editon

Η πολυπόθητη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές έχει φθάσει! Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, ανεμελιά σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου πρόσωπα δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις. Εξίσου χαραγμένο στη μνήμη μένει και το άρωμα που θα σε συνοδεύσει σε όλες αυτές τις καλοκαιρινές σου στιγμές. Επειδή δε θέλουμε να προβληματίζεσαι τι να επιλέξεις για να πάρεις μαζί σου στις διακοπές, σου έχουμε ετοιμάσει τη λίστα με τα body care προϊόντα που χρειάζεται να έχεις μαζί σου!

Προετοιμάσου κατάλληλα με προϊόντα που είναι πρακτικά και ταυτόχρονα προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου. Πόσες φορές έχεις μπει στο δίλλημα τι να πάρεις μαζί σου και τι να αφήσεις; Μείνε ήσυχη! Στα Zoniou έχουμε φροντίσει να σου παρέχουμε προϊόντα για κάθε ανάγκη σου που θα σε συνοδεύσουν παντού.  

Αλλά πρώτα απ’ όλα μαυρισμένη όψη!

Αρχικά, δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή μας ένα Tanning Oil στο οποίο μπορείς να προσθέσεις το άρωμα της επιλογής σου. Ακόμη, είναι πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά, αφού περιέχει καροτέλαιο, βιταμίνη Ε, λάδι καρύδας, εκχύλισμα καρυδιού και αντηλιακά φίλτρα. Να είσαι σίγουρη ότι με τη χρήση του θα έχεις εξασφαλίσει έντονο και χρυσαφένιο μαύρισμα που θα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Body care προϊόντα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Εφόσον το μαύρισμα έχει κατοχυρωθεί, προχωράμε σε ένα νέο αγαπημένο προϊόν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, με travel size συσκευασίες. Αναφέρομαι για το Zoniou Travel Kit, το οποίο μέσα στο πρακτικό του τσαντάκι περιέχει Άρωμα 10ml, Body Milk 100ml, Shower Gel 100ml και Shampoo 100ml. Σε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσθέτεις το αγαπημένο σου άρωμα. Όλα όσα χρειάζεσαι στις διακοπές για την καθημερινή σου body care ρουτίνα βρίσκονται σε αυτό το τσαντάκι! Περιέχει προϊόντα με ελαφριά και ενυδατική σύνθεση, ιδανική για καθημερινή περιποίηση τους καλοκαιρινούς μήνες. Άλλωστε η επιδερμίδα σου το καλοκαίρι διψά για ενυδάτωση και δε πρέπει να την παραλείψεις.

Μετά την έκθεση στον ήλιο

Η ενυδάτωση μετά την έκθεση μας στον ήλιο είναι ζωτικής σημασίας! Το προϊόν κλειδί για το καλοκαίρι είναι η After Sun Body Lotion,  διότι αποτρέπει το ξεφλούδισμα και παρατείνει το μαύρισμα. Χάρη στα συστατικά αλόης και η προβιταμίνης Β5 και σκόνης γιαουρτιού  θα απολαύσεις βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας χρήση. 
Ακόμη, ένα προϊόν που θα προσφέρει ανακούφιση και ζωντάνια στο δέρμα σου είναι το Body Gel Glitter Shine, αφού λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα μετά τον ήλιο. Περιέχει αλόη, εκχύλισμα αγγουριού, αλλαντοΐνη και βιταμίνη Ε. Αξίζει να γνωρίζεις ότι η αλόη ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση. Επίσης, βοηθάει στα ηλιακά εγκαύματα και λειτουργεί, αναπληρώνοντας τη χαμένη υγρασία του δέρματος.  Λόγω των θρεπτικών και των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων της αλόης, η επιδερμίδα αποκαθίσταται γρηγορότερα.

Zoniou Suggests

Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις και να προστατεύεις και τα μαλλιά σου! Απόφυγε τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, δοκιμάζοντας πριν την έκθεση ή πριν το στέγνωμα το νέο μας προϊόν, το Hair Silk. Η σύνθεση του περιέχει πρωτεΐνες μεταξιού φυσικής προέλευσης που απαλύνουν την τρίχα, θρέφοντας τη και δίνοντας λάμψη και ανανέωση. Επιπλέον, έχει αντηλιακό φίλτρο UVB και μπορείς να προσθέσεις το αγαπημένο σου Zoniou άρωμα! 

Η σωστή ενυδάτωση μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιδερμίδα σου! Η ενυδατική κρέμα συμβάλλει στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας. Πριν από κάθε εφαρμογή χρειάζεται ένας βαθύς καθαρισμός. Φέτος φρόντισε λίγο παραπάνω την επιδερμίδα σου και δώσε της μια πιο αποτελεσματική ενυδάτωση. Επωφελήσου σήμερα από τις εκπτώσεις σε όλα τα body & bath προϊόντα και απόλαυσε τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές!