Fall Scents for Home

Φθινοπωρινές ημέρες, μουντές, ψυχρές πιο δροσερές που χρειάζονται ένα boost στη διάθεση μας για να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο αυτές τις στιγμές! Αναφέρομαι φυσικά σε αρώματα για τον χώρο που θυμίζουν τα χρώματα του φθινοπώρου, την ίδια τη φύση. Διότι οι νότες που τα περιβάλλουν προσδίδουν αίσθηση ζεστασιάς, οικειότητας και ξεκούρασης. Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει αρώματα χώρου που αξίζει να δοκιμάσεις και θα σε μεταφέρουν στην πιο φθινοπωρινή διάθεση. 


Σαν ένας φθινοπωρινός περίπατος

Το Earl Grey έχει ένα ξυλώδες και λίγο καβουρδισμένο άρωμα που θυμίζει περίπατο στη βροχή ή αναμμένο τζάκι. Περιέχει νότες από Τσάι, Δέρμα, Κέδρο, Βέτιβερ και Κάρδαμο. Αναμφισβήτητα τα ξυλώδη αρώματα προσδίδουν μια γήινη εκλεπτυσμένη αύρα, η οποία θα δημιουργήσει μια αρωματική πολυτέλεια στην καθημερινότητα σου. 

Σε τυλίγει σε μια κουβέρτα απολαμβάνοντας το ζεστό του άρωμα

Το Green Tea περιέχει νότες από Τσάι Μάτσα, Σύκο και Κέδρο. Τόσο ήσυχο και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο άρωμα που θα χαρίσει τη ζεστασιά και ηρεμία που χρειάζεσαι στο τέλος της ημέρας. Ακόμη, ένα τέτοιο άρωμα είναι το White Tea με νότες από ηλιοτρόπιο, βιολέτα και μόσχο. Πρόκειται για ένα τόσο αποπλανητικό και τρυφερό άρωμα που θα κολλήσεις μόλις το προσθέσεις στη συλλογή σου. 

Δίνει φως και ζωντάνια στις βροχερές ημέρες

Το Vanilla χαρακτηρίζεται ως ένα γλυκό και λουλουδένιο άρωμα χάρη στη βανίλια Μαδαγασκάρης. Υπόσχεται να φέρει μόνο χαμόγελα και θετικές σκέψεις. Άλλωστε το άρωμα βανίλιας έχει την ιδιότητα να τονώνει τη διάθεση και να βελτιώνει κάθε στιγμή σου! Αν είσαι καλοκαιρινή ψυχή και σε έχει πάρει από κάτω που φθινοπώριασε ή απλά θέλεις όταν επιστρέφεις σπίτι να απολαμβάνεις μια θετική, λουλουδάτη αύρα έχεις βρει το κατάλληλο άρωμα για τον χώρο σου! 

Μικρές έξτρα δόσεις ευεξίας και ηρεμίας

Τι καλύτερο από αρώματα που σε χαλαρώνουν και σε ταξιδεύουν όταν το έχεις ανάγκη; Το Lavender Pillow Mist με βασική νότα τη διαχρονική λεβάντα, μόλις το αρωματίσεις θα σου προσφέρει μια γλυκιά ηρεμία σε ψυχή και σώμα. Δοκίμασε να το αρωματίσεις στο μαξιλάρι σου πριν κοιμηθείς ή στις πετσέτες σου μετά το βραδινό σου ντους και η χαλάρωση που θα νιώσεις θα είναι απερίγραπτη. 

Νιώσε την ευτυχία στα απλά, καθημερινά πράγματα!  

Την ευτυχία μπορείς να την βρεις ακόμη και στα απλά και καθημερινά πράγματα. Δε θα μπορούσα να μην σου επισημάνω την ευτυχία που σε κάνουν να αισθάνεσαι τα αρώματα για τον χώρο σου.  Φαντάσου να ξυπνάς το πρωί και να αρωματίζεις με ένα αναζωογονητικό, φρέσκο, λουλουδάτο ή και πουδράτο Pillow Mist τον χώρο ή τις πετσέτες που θα χρησιμοποιήσεις. Έτσι, θα δώσεις μια γενναιόδωρη δόση ευφορίας και θα νιώθεις ανανεωμένος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρα σου. Είτε πριν μπεις για το πρωινό σου ντους είτε πριν κοιμηθείς το βράδυ μετά από μια κουραστική ημέρα. Τα Pillow Mist, χαρακτηρίζονται ως μικρές δόσεις ευτυχίας που βοηθούν στο να αποβάλλεις το άγχος και να γαληνεύσεις την ψυχή σου. Μπορείς να τα αρωματίσεις σε λευκά είδη, να φρεσκάρεις τα υφάσματα χωρίς φόβο μην αφήσει λεκέδες.  
 
Πρόσθεσε το “splash ευτυχίας” στην καθημερινότητα σου και σίγουρα θα νιώθεις πολύ διαφορετικά! Τόσο οι επιλογές αρωμάτων σε Pillow Mist όσο και Αρωμάτων Χώρου μπορούν να καλύψουν κάθε προτίμηση, από εσπεριδοειδή, πουδράτα, διαχρονικά έως και πιο ιδιαίτερα αρώματα. Ωστόσο, να έχεις κατά νου ότι τα όμορφα αρώματα δημιουργούν υποσυνείδητα όμορφες μνήμες! 

Zoniou Suggests 

Να θυμάσαι όταν επιλέγεις ένα άρωμα για τον χώρου σου, να λαμβάνεις υπόψη την ατμόσφαιρα του χώρου, την εποχή του χρόνου και το προσωπικό σου στυλ. Αν θέλεις λοιπόν να μετατρέψεις το σπίτι σου σε μία ζεστή φωλιά για να περάσεις τις φθινοπωρινές μέρες του χρόνου, μη χάνεις χρόνο διάλεξε τις αρωματικές επιλογές που σου ταιριάζουν.